Kizami Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Nie wiem czy temat się przyjmie i nie mam pewności, ze w dobrym miejscu, ale sprobowac warto Chodzi tutaj o roznego typu bundle, gdzie jest parę kluczy. Robimy listę kto na ktory tytul jest chętny i dopisuje swoj nick przy danym tytule. Oczywiscie, kazdy tytul w tej samej cenie ( np caly bundle 12 zł - 6 tytulow - to za grę 2 zł ).Więc zacznę temat - szukam ludzi ktorzy zlożą sie ze mna na ponizszy bundle:http://www.bundlestars.com/all-bundles/fps-warriors-bundle/?utm_source=lowcygier&utm_medium=Referral&utm_campaign=FPSThe Ship Complete PackLegendaryShattered HorizonSection 8Dino DaySniper Ghost Warrior - Kizami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stillborn Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Nie wiem czy temat się przyjmie i nie mam pewności, ze w dobrym miejscu, ale sprobowac warto Tego też nie wiem. Ale nie mamy nic przeciwko jego istnieniu w tym miejscu.Teraz skupcie się na handlu :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...