HeklusDwa Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Jak powyżej, jak mam je zrobić, na czym one polegają, gdzie to się robi, bo nie mam zielonego pojęcia jak te bronie odblokować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emqi Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Nie chodzi ci przypadkiem o Coop ? Wybierasz odpowiednią sekcję na battlelogu, wybierasz misję, znajomego lub autodobieranie i jedziesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeklusDwa Posted November 13, 2013 Author Report Share Posted November 13, 2013 Coop przeszedłem cały, tak samo kampanię, ale wszystkich broni nie mam, są zapisane różne zadania, np. "Kije i kamienie" czy "Palec na spuście" i nie wiem jak je zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emqi Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 To przeczytaj opis zadania, tam jest wszystko napisane... Link to comment Share on other sites More sharing options...