Dawc Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Siema, 2 pytanka 1.Przed chwilą zainstalowałem G3 z Platynowej Kolekcji bez dodatku.Gra ma wersje 1.0 (sprawdzałem za pomocą "Komputer --> Odinstaluj lub zmień program").Chcę ją zpachować, ale nie mogę znaleźć w folderze z grą czegoś takiego jak luncher do jak najnowszej wersji. Więc jak go zpachować? Muszę szukać po "internecie" czy jest gdzieś w folderze z grą tak magiczna ikonka do zpachowania?2.Jakie mody polecacie do G3 jeżeli poszukuje dodatkowych zadań, przedmiotów i NPC? A jak już jakieś polecicie to prosiłbym o podanie linku do tego moda. Z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devius Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 1. Tak, musisz ściągnąć z internetu.2. Modów chyba nie ma aż tak dobrych jak w przypadku poprzednich częściach, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo, bo nie bawiłem się w modyfikacje gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Co do patcha polecam ściągnąć Gothic 3 Community Patch który porządnie naprawia błędy i poprawia balans gry. Gra naprawdę jest dużo lepsza z nim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrownik320 Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 1.Najnowszy path do tej gry to 1.75:link:http://pliki.onet.pl/Gothic.3.Edycja.Rozszerzona,Patche,Windows,112183.html2.Co do modów to polecam Qest Pack sporo nowych zadań,NPC i itp:link:http://www.gothic.phx.pl/gothic3/download.php?cmd=details&id=75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawc Posted November 11, 2013 Author Report Share Posted November 11, 2013 Dziękuje wszystkim za odpowiedzi, bo są trafne Panie Adminie można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaelDorren Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...