Fenen Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Witam od paru dni ciągle resetuje mi się komputer. Przy przeglądaniu stron, a nawet jak odejdę od komputera, wracam i widzę że system się zrestartował. Nie mam kompletnie pojęcia co się dzieje, dlaczego tak jest. Komputer ma z 4 miesiące. Nie ma mowy o przegrzaniu, wstawiam linka programu przy włączonej grze: http://oi43.tinypic.com/de9275.jpg wszystko jest ok. Zasilacz mam taki: http://oi39.tinypic.com/e9yvqt.jpg ale to też raczej nie jego wina bo jest prawie nowy. Szukam po internecie informacji i nie mogę znaleźć co może być nie tak.Moje pozostałe podzespoły komputera: Ram: 8GB DDR3 / procesor intel i5-3470 CPU @ 3,20GHz (4CPUs) / Karta graficzna AMD Radeon HD 7800 SeriesZrobiłem dziś format, komputer jest czysty, jest na nim tylko system i przeglądarka i nadal komputer sie resetuje.Jeśli ktoś wie co może być nie tak niech pisze, każda pomoc się przyda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BudyniowyBaton Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 komputer sładany, czy kupiony w Całości? Gdyż może to być wina zasilacza, nie dlatego, gdyż jest wadliwi, ale może mieć za mało mocy do wysyłania podzespołom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Sprawdź programem BlueScreenView, czy nie ma zapisanych jakichś danych odnośnie napotkanych bluescreenów (być może wyskakuje Ci jakis BSoD, ale komputer się automatycznie resetuje). Jeśli są, to daj screena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenen Posted November 11, 2013 Author Report Share Posted November 11, 2013 @BudyniowyBaton Komputer był kupywany w częściach (składak) @ yojo2 Program nie wykrył żadnego BlueScreena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek690 Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Aerocool nie jest złym zasilaczem, wiec możliwe, że przyczyny trzeba szukać gdzie indziej. Temperatury też w normie. Spróbuj zaktualizować BIOS płyty głównej. Link to comment Share on other sites More sharing options...