dawidjus Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Witam,mam bardzo nietypowy problem z trybem wieloosobowym w grze Call of Duty Ghosts. Polega on na tym ,że kiedy włączam grę to pojawia się czarny ekran i klepsydra- zero reakcji, dopiero po kilkukrotnym kliknięciu myszy wyskakuję komunikat o tym ,że program nie odpowiada.Gra jest oryginalna, komputer(laptop) spełnia wszystkie wymagania, a kampania solowa działa bez zarzutów. Gdzie leży problem ? Czy ktoś miał bądź ma podobny ? Proszę o jak najszybszą odpowiedź bo może uda mi się jeszcze zwrócić ten chłam.Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów w Pomocnej Dłoni. -- Artius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrownik320 Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Sterowniki najnowsze masz?Spróbój reinstalu gry i sprawdż czy multiplayera coś nie blokuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zundrik Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Pragnę wszystkich poinformować iż fps call of duty ghosts multi jest ostatnim [beeep] który kupiłem . Jest pełno błędów , jest to żle napisana gra . Błędy uniemożliwiają skuteczną grę w trybie multi . Jest ich tak dużo że nie mam teraz tyle czasu żeby je opisać . Activision sam sobie podciął gałąż wydając [beeep] , nic od nich nie kupie , bo czuję się okradziony .Pozdrawiam . Link to comment Share on other sites More sharing options...