Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dawidjus

Call of Duty: Ghosts - Przy uruchomieniu trybu multiplayer pojawia się czarny ekran i wyskakuje komunikat " Program nie odpowiada"

Recommended Posts

Witam,

mam bardzo nietypowy problem z trybem wieloosobowym w grze Call of Duty Ghosts. Polega on na tym ,że kiedy włączam grę to pojawia się czarny ekran i klepsydra- zero reakcji, dopiero po kilkukrotnym kliknięciu myszy wyskakuję komunikat o tym ,że program nie odpowiada.Gra jest oryginalna, komputer(laptop) spełnia wszystkie wymagania, a kampania solowa działa bez zarzutów. Gdzie leży problem ? Czy ktoś miał bądź ma podobny ? Proszę o jak najszybszą odpowiedź bo może uda mi się jeszcze zwrócić ten chłam.

Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów w Pomocnej Dłoni. -- Artius

Pragnę wszystkich poinformować iż fps call of duty ghosts multi jest ostatnim [beeep] który kupiłem . Jest pełno błędów , jest to żle napisana gra . Błędy uniemożliwiają skuteczną grę w trybie multi . Jest ich tak dużo że nie mam teraz tyle czasu żeby je opisać . Activision sam sobie podciął gałąż wydając [beeep] , nic od nich nie kupie , bo czuję się okradziony .

Pozdrawiam .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...