MrMimi Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Jeśli chodzi o słuchawki to lepiej kupić Steelseries Siberia v2 czy Creative Fatal1ty ? Słuchawki będą przeznaczone tylko do grania, najczęściej w FPSy.Jeśli chodzi o myszkę to jakąś dobrą w granicach 180 zł. Podkładki nie mam, kiedyś próbowałem używać ale nie było mi za wygodnie ( myszka mi ciągle zjeżdżała ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrMimi Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 Te Creative Tactic 3D Sigma będą dla mnie lepszym rozwiązaniem bo mają wbudowaną karte dźwiękową, a ja takowej w kompie nie posiadam. Jednak czekam na inne propozycje. A co myślicie o Creative Draco i Ozone Attack ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrMimi Posted November 10, 2013 Author Report Share Posted November 10, 2013 Myślałem, że skoro mają wbudowaną karte dziękową to będą miały super dziwięk. Ale skoro nie to biorę Superluxy.A co do myszki to myślę nad tą : http://m.ceneo.pl/produkt,12184562.htm . Razer mamba elite jest warta swojej ceny czy kosztuje tyle tylko dlatego, że jest od Razera ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrMimi Posted November 11, 2013 Author Report Share Posted November 11, 2013 Dobra dzięki za pomoc. Jeśli chodzi o słuchawki to wezmę Superluxy, a myszkę Gigabyte M6980X. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...