Ivor12345 Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Proszę o pomoc przy dostaniu się do Mrocznego Bractwa. Czytałem inne fora, ale żadna z metod jest nieskuteczna. Jak do nich dołączyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devius Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 W Wichrowym Tronie będziesz miał zadanie od małego chłopca, który będzie kazał Ci zabić kobietę w Pękninie. Po tym zadaniu dostajesz list od kuriera z Czarną Ręką i napisem "Wiemy!" czy jakoś tak. Po tym zdarzeniu wystarczy przespać się w byle jakiej karczmie, po tym rozpoczynamy wątek Mrocznego Bractwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivor12345 Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 Zrobiłem to, ale nie wiem co zrobiłem z tą kartką. Nie mam jej w ekwipunku. Mimo to wystarczy się przespać? Czy muszę ją znaleźć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devius Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Nie jestem pewny, nigdy nie wyrzucałem wiadomości od kuriera, bo nic nie ważą, więc czasem warto je zachować. Chociaż myślę, że posiadanie kartki na to nie wpływa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arlekin Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 prześpij się to zobaczysz czy musisz ją mieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivor12345 Posted November 10, 2013 Author Report Share Posted November 10, 2013 Tak zrobiłem. Zadziałało. Kartka nie była potrzebna. Quest był aktywny tylko po prostu od czasu zadania z Aretino nie spałem.W każdym razie dziękuję za pomoc. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...