Ivor12345 Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Mam taki problem: rozpocząłem zadanie "Krew na lodzie", ale kiedy dochodzi do czynności "zbadaj miejsce zbrodni" to jak tam przychodzę to nic się nie dzieje. Mam tylko znacznik, nic do zrobienia/nacisnięcia. Zero.I jeszcze po rozmowie na wszystkie tematy z tym gościem z pałacu, u którego trzeba zadbać o wsparcie to nie mam tego zaliczonego w dzienniku.Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arlekin Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 z tego co pamiętam to któreś miejsce trzeba było odwiedzić po zmroku, czyli najlepiej prześpij się w jakiejś karczmie do 8 wieczorem i wtedy idź na to miejsce. Jeśli to nie nic nie da to po prostu porozglądaj się po terenie przy znaczniku bo pewnie musisz tam znaleźć jakąś poszlakę. W niektórych zadaniach masz wskazane tylko miejsce w które masz się udać a co dalej to musisz sam wykombinować io tutaj chyba tak jest. A co jest miejscem zbrodni? Jeśli nie ma tam trupa a jest tylko krew to radzę iść po śladach krwi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivor12345 Posted November 10, 2013 Author Report Share Posted November 10, 2013 Już udało mi się go wykonać. Wszystko przez to że nie zrobiłem go po kolei. Znalazłem wskazówkę na innym forum. Już po problemie. Dziękuję za pomoc. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...