Kamikaze102 Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Witam.Mam pewien problem, otóż chciałem zmienić sobie nick i hasło w Orgin, ale żeby to zrobić muszę podać odpowiedź na pytanie pomocnicze którego ni groma nie pamiętam ;/Jest może jakiś sposób odzyskania tego hasła albo zmiany na inne ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwanek Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Spróbuj napisać do supportu. Możliwe że będziesz potrzebował jakichś dowodów na to, że to twoje konto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamikaze102 Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 Mogę dostać jakiś bezpośredni link ( tam gdzie mam napisać ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwanek Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Tu masz centrum pomocy(swoją drogą, naprawdę nietrudno je samemu znaleźć...), najpierw przeszukaj je i sprawdź czy nigdzie nie był opisany problem podobny do twojego, jeżeli nie - z prawej strony masz obrazek z dymkiem, który pozwala zadać pytanie supportowi. Link to comment Share on other sites More sharing options...