opENDfist Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Witam, chciałbym prosić o pomoc w wyborze słuchawek. Otóż, mam do wydania 200zł i wybrałem kilka modeli i nie wiem, który wybrać. Każdy z nich kosztuje poniżej 200zł i jest modelem zamkniętym, ponieważ zależy mi, aby się "odizolować". Będę ich używał głównie do gier, słuchania muzyki i oglądania seriali. Słuchawek będę używał tylko w domu. Żaden z modeli nie ma wbudowanego mikrofonu, lecz zdecydowałem, że dokupię mikrofon Zalman ZM-Mic1. Oto kandydaci: AKG K44, Superlux HD662 i HD669, Panasonic RP-HT460, Philips SHL3300 i 3100. Z góry dziękuję za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 Dzięki, XeoN, przy ostatecznym wyborze wezmę pod uwagę twój post Lecz jeszcze poczekam, może ktoś zaproponuje coś innego, mam czas do świąt Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted December 17, 2013 Author Report Share Posted December 17, 2013 Kupiłem ostatecznie Superlux'y HD668B, dźwięk bajeczny. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaelDorren Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...