Wiatrownik320 Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 WitamMam pytanie jak się robi kopie zapasowe gier w Origin?Nie byłoby mojego pytania,gdyby nie to że gdy wchodze w folder w którym Origin zapisuje instalatory gier to tam nic nie ma.Ostatnio pobierałem kilka gier ale system ich nie widzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emqi Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Bo instalatory znikają po instalacji. Musisz skopiować zainstalowaną grę z folderu, w którym się znajduje. Potem gdy chcesz takiej kopii użyć, włączasz pobieranie danej gry, po kilku MB pauzujesz, wklejasz pliki do odpowiedniego folderu i wznawiasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedEvil Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Lub jak ja to robię z steamme czy Originem , wklejasz zawartość folderu i podczas pobierania sam wykryje zawartość na dysku i ewentualnie coś dociągnie, nawet jak po formacie jestem, foldery nie ruszone, daję tylko instaluj i to kwestia kilku sekund, czasem dociąga czasem nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khalim Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Na przyszłość, można również wyłączyć usuwanie plików instalacyjnych po instalacji.Robi się to w:Origin --> Ustawienia aplikacji --> Zaawansowanepoprzez postawienie "ptaszka" przy "Nie usuwaj plików instalacyjnych gier po ich zainstalowaniu".W tej samej zakładce możemy ustalić sobie również gdzie mają być instalowane gry oraz gdzie mają lądować pliki instalacyjne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrownik320 Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 Tak ale ja zaznaczyłem to żeby instalatory nie były usuwane.Dziękuje za odpowiedzi.Temat można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...