TheNiboRu Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Witam otóż poszukuję słuchawek do 250zł mają to być słuchawki mobilne głównie do chodzenia po mieście itp,a więc moje wymagania wyglądają następująco: -dobry bass -izolacja dźwięków z zewnątrz -wygoda -mobilność -wygląd<nie chce"cegły"> Słuchak,każeego gatunku muzycznego lecz z naciskiem na dubstep,metal itp.Szperając po necie natknąłem się na ath sj55 czy jest to dobry model w owej cenie?Słuchawki będą grały z Xperia T Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheNiboRu Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 A jak u nich z izolacją dźwięku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheNiboRu Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 Hmmm to mnie skierowałeś teraz trochę w kierunku HM3 .Mógłbyś się wypowiedzieć nieco na temat ATH SJ55? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheNiboRu Posted November 10, 2013 Author Report Share Posted November 10, 2013 To prawda,że Maxell'e to dokładnie są takie same słuchawki co HM3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Nie do końca, Brainwavz są trochę lepiej wykonane, ale dźwiękowo podobno to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheNiboRu Posted November 10, 2013 Author Report Share Posted November 10, 2013 Bo właśnie się zastanawiam czy w takim razie jest sens kupowania HM3.Niestety nigdzie nie ma porównania tych słuchawek.Więc nie jestem do końca do nich przekonany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheNiboRu Posted November 16, 2013 Author Report Share Posted November 16, 2013 Witam ponownie..kolega polecił mi od siebie HD 631 moglibyście się wypowiedzieć w pewien sposób na ich temat.Jak z dźwiękiem i porównać z HM3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheNiboRu Posted November 16, 2013 Author Report Share Posted November 16, 2013 Właśnie też mi się coś duże wydawały..to jak bas jest,aż tak przedobrzony to ja dziękuje.Dzięki za rozwianie moich wątpliwości.W takim razie zamawiam HM3 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...