Zwanek Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Witam!Jako że czasami na steamie udaje mi się złapać, zupełnie mi niepotrzebne, bajery pokroju zniżek i dostępów do wersji beta gier, postanowiłem rozdać je czytelnikom Forum Actionum(przecież nie będę się bawił w naiwnego żebraka i nie będę próbował tego sprzedać ).Obecnie do oddania mam wszystkie zniżki znajdujące się w moim ekwipunku(klik), jeśli zaś pojawi się coś dodatkowego, umieszczę to w liście poniżej.Temat będzie aktualny raczej przez cały czas, więc jeżeli za pół roku przypadkiem wpadniesz na niego i zobaczysz w moim ekwipunku interesującą cię zniżkę... możesz śmiało pisać.W związku z tym, że wiele osób mnie o to pyta. Zdanie "jeśli zaś pojawi się coś dodatkowego, umieszczę to w liście poniżej." oznacza że jeśli pojawi się coś dodatkowego, umieszczę to w liście poniżej. Nie trudno z tego wywnioskować, że NIE CHCĘ rozdawać kart/emotek/teł profilowych Link to comment Share on other sites More sharing options...