plrybak Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Witam, mój problem polega na tym , że planetside2 chodzi dobrze jedynie na ustawieniach minimalnych. Gdy wezmę na High i ultra jest dużo fps ale są takie dziwne lagi \ przycinki. Komputer: i5 750GF GTX 650 TI BOOST 2gbPłyta główna MSI 2a90hRam 4gb 1333zasilacz: thermaltake smart 630wCiąglę mi się wydaje że to przez ram, za mało albo co? Far cry 3 bf i inne gry działają dobrze. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Akurat RAM masz wystarczające do działania na przynajmniej minimalnychSterowniki aktualne? Masz porządek w systemie?Napisz jaki masz net i sposób połączeniaPodaj jeszcze jaki masz procek Link to comment Share on other sites More sharing options...
plrybak Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 To wina ramu, kolega dał mi 4gb czyli teraz mam razem 8 i nic nie przycina, też myślałem ze 4gb wystarcza ale to błędne myślenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
...AAA... Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...