Limon2g Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Panowie od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna jakiś słuchawek i po przeczytaniu opini itp. padło na superlux'y tyle że nie wiem czy HD681, HD668b czy HD681 evo. Słuchawki mają być do grania i muzyki (zależy mi na dobrym basie).HD681 są podobno najlepsze w swojej kategorii cenowej . Do HD668b trzeba dokupić karte dźwiękową a mam integre, nie jest to jakiś większy problem po czasie uzbierał bym trochę grosza i bym coś kupił bo słyszałem że jakość dźwięku jest bardzo dobra po zakupie karty. HD681 EVO mają podobno bardzo mocy bas i nie nadają się do gry. Z tego co widziałem na zdjęciach wszystkie modele nie mają podgłaśniania na kablu/słuchawkach a to jest jednak jakaś wygoda i trochę mnie to boli:/ Jeśli by ktoś znający się na tym mógł porównać te modele i wystawić jakąś opinie był bym bardzo wdzięczny Budżet powiedzmy jakieś +/- 140zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limon2g Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 Ok wielkie dzięki skusze się na HD668b. Teraz kwestia karty dźwiękowej (może być wewnętrzna), nie widzi mi się specjalnie wydawać ponad 2 razy więcej na kartę niż na słuchawki no chyba że w dalekiej przyszłości. Na ten moment myślał bym o czymś tańszym jak XONAR DG lub DS tyle że nie wiem czy dały by radę ? Chodzi mi o coś w bardziej w przedziale do 150zl niż ponad 300zl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limon2g Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 Jest jakaś większa różnica pomiędzy DG i DS? Czy może da się kupić coś lepszego w tym przedziale cenowym ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limon2g Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 Ok wielkie dzięki, temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...