Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Chuck90

Call of Duty Ghosts LAGI!?

Recommended Posts

Witam! Cod'a kupiłem w dzień premiery i dopiero dziś go odpaliłem, ze względu na to że miałem 4 Gb ramu i dziś dokupiłem kolejne 4 gb. Odpaliłem grę, wszystko sie właczyło tak jak trzeba, grafikę ustawiłem na wysoką, odpalam pierwszy mecz i od razu lagi, nie da się grać po chwile troche ustępują ale nie jest to gra jakiej się spodziewałem, zmieniłem ustawienia na normal i rozdzielczość zmieniłem do 1650x1050 i ku mojemu zdziwieniu lagi nie ustały. Myśle że komputer nie jest aż tak słaby żeby tej gry na średnich nie uciągnął. Czy tylko ja tak mam?

CPU Intel Core i3 3,3 GHz

GPU: Gigabyte hd7770 1 GB

RAM: 8 GB

Windows 7 64 bit

Internet 7 mb/s ( ping w granicach 16)

Mnie to laguje ale tak minimalnie, ale konsekwetnie i doslownie non-stop. Jak zaczynam strzelac/biegac to jeszcze bardziej się nasilają. Jest to przygnębiające ze względu na to, że mój komp raczej jest wystarczający pod tę grę..

gtx 660 2gb

8gb ramu

Quad core 2.66GHz (OC - 3.20GHz)

Najgorsze jest to, że czy mam full grafe, czy niską te lagi są takie same... To są takie mini teleporty, które wyglądają jak dropy fpsy i skoki w ciągu mini-sekundy... Tego nie można nawet podstawić pod skoki pingu.. Nie mam na to słów.

Dropy fps są widoczne, ale mam je tylko jak przyceluje z lunety lub wyjde w miejsce gdzie rzeczywiscie widac całą mape.

EDIT: Ścina mi nawet menu w taki sposób jak opisałem wyżej ;d Patche pls

No właśnie mam to samo, zmiana ustawień nic nie pomaga, nawet rozdzielczości. Lagi cały czas można powiedzieć, a najgorsze przy dołączeniu do gry. Myślę że wydadzą szybko patch bo to nie jest gra, żałuje że BF4 nie kupiłem, ale on tez jak na razie ma sporo bugów z tego co wyczytałem...

żałuje że BF4 nie kupiłem, ale on tez jak na razie ma sporo bugów z tego co wyczytałem...

BF4 to jeden wielki BUG. Każda złotówka na niego wydana jest złotówką straconą. Wiem co piszę bo jestem nieszczęśliwym posiadaczem tego gniota. :/

Co do problemów z płynnością to spróbuj zainstalować sterowniki w wersji beta 13.11 a w samej grze wyłącz antialiasing.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...