ErekPL Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Witam. Jako iż znalazłem przyczynę mojego problemu, to chciałbym, żebyście pomogli. Jak odróżnić, czy problem jest w paście termoprzewodzącej (nie zmienianej od 2008), czy w chłodzeniu oraz polecić po kilka tanich przykładów pasujących do mojej karty graficznej ATI Radeon HD 4800 Series. Z góry dziękuję za pomoc! Czy dzięki zmianie pasty temperatura spadnie na tyle, aby dobrze działało jak teraz mam 105 stopni podczas gry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] antros22 Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Po prostu nałóż nową pastę i zobacz, czy to coś da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErekPL Posted November 6, 2013 Author Report Share Posted November 6, 2013 ATI Radeon HD 4850 (RV770)Jeżeli ktoś się orientuje w tych wszystkich pastach itp. to niech poda jakies tanie, ale w miare dobre przykłady. Link to comment Share on other sites More sharing options...