kauczuk Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Sprzedam:Gigabyte GTX560 Ti 1GB (GV-N560OC-1GI) http://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-gtx560-ti-1gb-gv-n560oc-1gi-363719/nowa. Kupiona w listopadzie 2012 roku. Posiada więc jeszcze 2 letnią gwarancję!Niech komentarze same mówią o jakości: (mi sprawdziła się super J)· W tej cenie to najlepsza karta, według mnie nie warto dopłacać do GTXa 570 aż 300zł, lepiej wziąć tą a z czasem SLI, lub przeznaczyć pieniądze na coś innego · Plusy:-cichutka,-bardzo wydajna,-nie grzeje się,· Minusy:NIE MA!· Świetna karta. gry takie jak Crysis 2, Rage, CoD MW3 śmigają rewelacyjnie na Ultra (wszystko na maxa) w rozdzielczości 1920x1080. Co ciekawe chłodzenie bardzo wydajne (chociaż w stresie słyszalne) grzeje się minimalnie mniej od wersji nie podkręconej (UD) miałem obie wersje! Szczerze polecam, karta jest warta tych pieniędzy.· Plusy:- fabryczne podkecenie 822/900 Mhz i 1600/1800 Mhz,- dobre chłodzenie,- obsługa PhysiX,- wejście mini HDMI (jest przejściówka w zestawie!),- ładne pudełko · Minusy:- słyszalne w stresie wentylatory (ale czy to aby na pewno punkt ujemny?), poza tym wszystko super i bez zarzutów.Bardzo dobra, wydajna, cicha karta dla graczy.Bardzo dobra, wydajna, cicha karta dla graczy.Plusy: Wydajność.Minusy: Brak.600 zł. netto ? warszawa odbiór osobisty. W przypadku wysyłki jakoś się dogadamy JDelikatnie do negocjacji.Sprzedaję bo wiadomo: emigracja a do samolotu ciężko włożyć PCPozdrawiamKauczuk Link to comment Share on other sites More sharing options...