Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Recommended Posts

Cześć. Powie mi jakiś doświadczony jegomość czy opłaca się kupić tego chińczyka ? http://tablica.pl/oferta/tablet-7-q88-kolory-dual-kamera-1-2-ghz-wifi-4gb-pl-hit-ID3Qm4Z.html#199777e7c9;promoted Przydałby mi się jakiś tablet. Nie jestem zbyt wymagający. Byleby się nie denerwować, na sprzęt który ma przeca ułatwiać żywot :) Z góry dzięki za każdą opinię

Nie chciałbym go nawet za darmo. Allwinner A13 to okrojona wersja A10 i jeszcze to kłamanie, że tablet ma czteromodułową kartę graficzną (w rzeczywistości jest to wersja sporo słabsza, jednomodułowa). Ile masz dokładnie pieniędzy do wydania

Hmm, to mało pieniędzy. Nic lepszego od Apollo Quicki 770 nie dostaniesz. To prawda, mam ten tablet, jednak kupiłbym go ponownie, dlatego że:

- potrafi złapać konkretną zwiechę w Ustawieniach i przy odblokowywaniu pulpitu (30-60 sekund; to nie jest zart, nigdzie indziej się nie zawiesza)

- mało wbudowanej pamięci

- pływający ekran, wykonany ze zwykłego, taniego plastiku

Na plus można zaliczyć zaskakująco dobry głośnik i dość jasny ekran. Jest też bardzo wydajny, jak za tą cenę (14253 punktów w AnTuTu Benchmark, 4 tyś. więcej niż Galaxy S2

Ewentualnie warto polować na okazję na Allegro smile_prosty.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...