Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dwamonk

Multiplayer Battlefield

Recommended Posts

W trójce od ilości rdzeni - w przypadku starszych procesorów dwurdzeniowych szans na płynną grę nie ma, na nowszych dualach jest trochę lepiej, ale nie perfekcyjnie. No i od grafiki ofc, dużo się dzieje, na słabej nie ugrasz. Czwórka podobno na dualach chodzi lepiej, ale grafika jest nadal ważna.

Procesor wystarcza do płynnej gry w trójce, gorzej jak chcesz na karcie zintegrowanej grać, ale strzelam że do tego masz jakiegoś dedyka :P Co do Internetów to cudów nie trzeba, bo za cały mecz i tak zużyje tylko kilkanaście MB.

Do BF3 się skończyły, ale w przypadku instalacji z płyty musisz pobrać 7GB, a każde jedno DLC to 4GB. W BF4 nie wiem, ale już nadchodzi duży patch eliminujący błedy, z czasem na pewno ilośc danych do pobrania wzrośnie.

Sorki, że w pod tym tematem, a nie w jakimś innym, ale innego nie mogłem znaleść. Jakbyście wiedzieli gdzie z tym problemem pójść to dajcie linka. Otórz mam może nie wielki, ale bardzo wnerwiający problem, który mam w bf3 i w każdej innej grze. KAŻEJ.

oto link do filmiku, który go prezentuje (nie mój). Dajcie sobie na 720p full ekran. Wiecie może jak to naprawić, bo za nic nie moge znaleść odpowiedzi.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...