dwamonk Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Od czego zależy płynność rozgrywki w BF multi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emqi Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 W trójce od ilości rdzeni - w przypadku starszych procesorów dwurdzeniowych szans na płynną grę nie ma, na nowszych dualach jest trochę lepiej, ale nie perfekcyjnie. No i od grafiki ofc, dużo się dzieje, na słabej nie ugrasz. Czwórka podobno na dualach chodzi lepiej, ale grafika jest nadal ważna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwamonk Posted November 5, 2013 Author Report Share Posted November 5, 2013 Thx, ale chodziło mi głównie o internet ^^ A w i3-3220 3.30 GHz jakby to wyglądało ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emqi Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Procesor wystarcza do płynnej gry w trójce, gorzej jak chcesz na karcie zintegrowanej grać, ale strzelam że do tego masz jakiegoś dedyka Co do Internetów to cudów nie trzeba, bo za cały mecz i tak zużyje tylko kilkanaście MB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwamonk Posted November 5, 2013 Author Report Share Posted November 5, 2013 Pytam bo mam modem (Na szczęście bez limitów ^^ ) A prędkość sćiągania to niewyobrażalne 0.6 MBps z pingiem jest ok. 50 <---- O TO mi głównie chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
emqi Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Na modemie da się ugrać, ping na poziomie 50 jest jeszcze akceptowalny. tylko gorzej z update'ami, bo będziesz ściągał je wieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwamonk Posted November 5, 2013 Author Report Share Posted November 5, 2013 Uroki mieszkania na wsi ... (Ale domek własny ) A te updaty to często są ? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
emqi Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Do BF3 się skończyły, ale w przypadku instalacji z płyty musisz pobrać 7GB, a każde jedno DLC to 4GB. W BF4 nie wiem, ale już nadchodzi duży patch eliminujący błedy, z czasem na pewno ilośc danych do pobrania wzrośnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwamonk Posted November 5, 2013 Author Report Share Posted November 5, 2013 O 4 nawet nie myślę ^^ DLC też nie będę brał raczej... Boję się tego ściągania tylko, ale cóż mówi się trudno trzeba się poświęcić Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwamonk Posted January 27, 2014 Author Report Share Posted January 27, 2014 Rozwiązany. Do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDGongPL Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Sorki, że w pod tym tematem, a nie w jakimś innym, ale innego nie mogłem znaleść. Jakbyście wiedzieli gdzie z tym problemem pójść to dajcie linka. Otórz mam może nie wielki, ale bardzo wnerwiający problem, który mam w bf3 i w każdej innej grze. KAŻEJ. oto link do filmiku, który go prezentuje (nie mój). Dajcie sobie na 720p full ekran. Wiecie może jak to naprawić, bo za nic nie moge znaleść odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...