Chlebuś Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Witam , mam problem w grze Might and Magic VII , otóż kiedyś ok. 5 lat temu gdy grałem to przez przypadek stałem się zombie , obecnie nie za bardzo pamiętam jak zrobić to jeszcze raz i jak odwrócić ten proces (leczenie nie pomagało chyba , a bycie zombie obniża współczynniki). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Yves Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Musisz rzucić na swą postać czar magii ciemności Reanimacja, wtedy staniesz się zombi. Niestety jest to proces nieodracalny, chyba że przy użyciu edytora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlebuś Posted June 28, 2008 Author Report Share Posted June 28, 2008 O kurde , no właśnie dzisiaj sam się o tym przekonałem , zginął mi złodziej w drużynie a jak poszedłem do świątyni żeby go wskrzesić to on stał się zombie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Yves Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 W świątyni? Trochę dziwne, gdyż tam raczej nie robią zombi. Musiałeś chyba wcześniej wskrzesić go tym czarem, może ze zwoju, nie zwracając uwagi na jego opis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlebuś Posted June 30, 2008 Author Report Share Posted June 30, 2008 Przysięgam że w świątyni! I nie używałem tego czaru , w zombie zamieniają duchowni z Czeluści i z Nighon , być może w innych miejscach też. A tak nawiasem , dzisiaj zrobiłem nową drużynę i na Emerald Island ubiłem smoka , hehe! Jak to zrobić? Pisać wiadomości. A oto dowód w załączniku , taką właśnie dostałem kolczugę + 700gp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewcio Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 nom... xD na takich statach taka kolczuga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlebuś Posted July 8, 2008 Author Report Share Posted July 8, 2008 Mówiłem że rozwaliłem smoka , teraz to staty mam znacznie wyższe mogę zaraz przesłać IMG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trafiony Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Jak metodą walczyłeś z tym smokiem? Wydaje mi się to lekko nieprawdopodobne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlebuś Posted January 3, 2009 Author Report Share Posted January 3, 2009 Biegałem dookoła niego i strzelałem do niego z różdżek, nie mógł mnie trafić a sam obrywał, pod koniec wykończyłem go z łuku jak miał ok. 15%hp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exclusive Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Zapewne biegałeś po wyspie, by mieć wysoki level, kasę i różdżki? A co do ubicia, no to jest możliwe na tym poziomie, jak kolega pokazał, tylko, że trudno o to, by taka kolczuga wypadła. Link to comment Share on other sites More sharing options...