Invar Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Witam,Możecie mi pomóc wycenić mojego poczciwego Radeona PowerColor HD4890, który sypie ładnymi arcydziełami : http://forum.cdactio...8Oto co mam w komplecie :-kompletne pudełko(nic nie brakuje, ani jednego kartonu), wygląda bardzo dobrze-oczywiście karta, która jak na swoje lata robi bardzo ładne obrazy, które można obejrzeć wyżej -2x przejściówki : HDMI na DVI oraz D-SUBna DVI-instrukcja-płytka-jakaś naklejka(chyba z gry BattleForge)-jakiś kabelek-złącze CrossFireXZdjęcie zestawu oraz karty :Ile mogę za to dostać? Oczywiście jeszcze nie wypiekana Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Generalnie niesprawna karta jest warta tyle, ile ktoś zapłaci Pewnie coś z przedziału 50-100zł, choć ta końcowa wartośc jest zbyt optymistyczna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omas Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Ja bym dał na licytację od złotówki, bo nie ma co tu liczyć na kokosy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invar Posted November 5, 2013 Author Report Share Posted November 5, 2013 Już sprzedana. Jutro wysyłam. Wystawiłem na Tablicy około 17 a o 19 już był kupiec za 50zł Można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...