Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

EpiccGuyy

Komputer do grania za 2,500 zł.

Recommended Posts

Witam Was bardzo serdecznie!

Poszukuję komputera przeznaczonego do grania do 600 Euro (2,500 zł) z hakiem! smile_prosty.gif

Najlepiej z Austriackiej strony / Niemieckiej.

Moim zdaniem najlepsza jest ta: www.mylemon.at (jeśli ta nie będzie wystarczała to mogę podać inne).

Razem z: Windows 7 / 8. Procesora raczej nie będę podkręcał.

Mam nadzieje że pomożecie - dziękuję! biggrin_prosty.gif

EDIT: Ups, sorry - nie ta kategoria forum - możecie ewentualnie przenieść?

Spoko. :-) Zobaczę i te poradniki i te.

Mam jeszcze takie zasadnicze pytanie (pewnie głupie) - czym różni się na przykład taki laptop za 777 Euro od właśnie komputera za 663 Euro?

Laptop: http://www.universal.at/acer-v3-772g-747a8g75makk-notebook/pref-AKL10025903231%40UniversalAt-Shop/artikel/universal-at VS. ten komputer który złożyliście. Przecież z punktu widzenia początkującego (czyli na przykład mnie) różnią się tylko (tylko?) wielkością. :P Dlaczego są w nich gorsze części / jakieś inne / czy coś. :P Chciałbym wiedzieć.

Spoko i dzięki za wyjaśnienie. Mam nadzieje, że laptopy nie będą szły w wielkość itp... bo zrobią się z tego drugie PC. biggrin_prosty.gif Już teraz tworzy się wielkie laptopy ważące po 5 KG i takie które można upgrade'ować jak normalnego PC. Nie wiem co o tym myśleć. tongue_prosty.gif

A tak w ogóle - to jakiego laptopa (jak już) polecalibyście do 750 - max 800 Euro? (2930 zł - 3450 zł). Kolega ma zamiar kupić, a ja się nie znam. Nie ważne z jakiej strony, polecicie coś? smile_prosty.gif (takie odejście od tematu na chwilę).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...