CDA0413 Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Witam. Chciałbym kupić grę Battlefield 3 na PC. Wraz z kluczem na Origin. Cena jaka mnie interesuje to około 20 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baczek1990zg Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Mogę sprzedać pudełko+klucz z bundla za 20zł+KW jak chceszJak coś PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
CDA0413 Posted November 3, 2013 Author Report Share Posted November 3, 2013 Klucz, czyli grę będę musiał pobierać z Origina ? Sama propozycja interesująca, i być może się skuszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baczek1990zg Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Kurcze nie pamiętam jak wygląda instalacja BF3. Płytkę i wszystko będziesz miał, więc jeżeli jest możliwość instalacji z płyty to zainstalujesz z płyty, tylko kod podasz z bundla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karols213 Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Przecież Bf za friko był a ty za 20 zeta chcesz kupić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CDA0413 Posted November 3, 2013 Author Report Share Posted November 3, 2013 Up@ Wiem że był za free, ale niestety internet mam za słaby, aby pobierać grę, drogą cyfrową Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenkins13 Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Z płyty zainstaluje Ci się tyle,ile w dniu tłoczenia tej płyty na nią wsadzono.Czyli jeśli na płycie jest 11GB,a BF3 z update'ami waży 13GB,to musisz te 2 GB pobrać.Pozatym BF3 nigdy nie był DRM-free,czyli nawet w dniu premiery trzeba było wstukać CD-key. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CDA0413 Posted November 4, 2013 Author Report Share Posted November 4, 2013 UP@ Dziękuję za informację. 2 Gb raczej mi się ściągnie dość szybko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobGracz Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 @upZ tego co pamiętam to ja ściągałem 6 GB łatki. Wraz z tą łatką pobierają się chyba pliki do dodatku B2K, bo po zakupie dodatku nie musiałem go ściągać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CDA0413 Posted November 4, 2013 Author Report Share Posted November 4, 2013 a czy mógłbym jakoś ominąć tę aktualizację ? . 6 Gb ściągać się trochę będzie, ale może wytrzymam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stillborn Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Panowie, jak chcecie sobie pogadać o kwestiach technicznych, to zapraszam do Pomocnej Dłoni. Tutaj tylko oferty handlu. A pytania, to ewentualnie na PW sobie załatwiajcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CDA0413 Posted November 6, 2013 Author Report Share Posted November 6, 2013 OK, dogadałem się już w sprawie Battlefielda przez PW. Temat więc można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...