Stein Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Jestem w trakcie instalacji Windowsa 8.1, głowię się jak podzielić dysk na partycje. Po przeszukaniu google, część opinii mówi by partycja systemowa, była większa(ok 100GB, nawet do 200GB), a część mała (ok 40GB). Przez to nie wiem co będzie lepszym rozwiązaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@TH3V Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 50GB przy uważnym korzystaniu, czyli instalacji oprogramowania z głową, starcza spokojnie z zapasem około 10GB (+/-) 5GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stein Posted November 3, 2013 Author Report Share Posted November 3, 2013 Ok. Dzięki, temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Win8.1 nie zajmuje tak dużo miejsca, ja u siebie mam zajęte niecałe 20GB na partycji systemowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaelDorren Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...