Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mihashek

Słuchawki (z mikrofonem) do 380 zł

Recommended Posts

Witam.

Powoli się przymierzam na kupno nowych słuchawek z mikrofonem do kwoty 380 zł, nie więcej. Ew. 400, jeśli dużo pomoże... No ale do rzeczy. Nie chcę, aby to było połączenie słuchawki + mikrofon, tylko słuchawki z mikrofonem. Najlepiej, jakby były 7.1. Myślałem nad Logitech G430, SteelSeries Siberia V2 i może warto do Creative EVO dołożyć, lecz to są słuchawki raczej do muzyki. Jakieś propozycje? Jeśli jeszcze jakiś informacji potrzebujecie - śmiało pisać! :)

Słuchawek będę używał do gier, czasami muzyka, ale nie będę mocno patrzył i wymagał rewelacyjnej jakości muzyki. No właśnie karty dźwiękowej nie mam, więc przydałaby się razem z słuchawkami taka na USB lub jakieś dobrze grające na minijacku.

EDIT: Są jeszcze jakieś inne propozycje? Wszystkie z trzech powyższych nie przekonują mnie.

Chwila, chwila. Nie patrzę MOCNO na jakość przy MUZYCE. A tak to wymagam jakości w grach MOCNEJ, WYTRZYMAŁOŚCI - ogólnie porządnych słuchawek. Chyba zdecyduje się na te Superluxy ostatecznie.

Mam Creative Tactic3D Alpha aktualnie. Do nich jest dołączana karta dźwiękowa na USB i powiem szczerze - poprawiają niemalże potężnie dźwięk, niż tak, jak jest na minijacku. A da się w takiej kwocie złożyć karta dźwiękowa + słuchawki z mikrofonem?

No dobra. Na początek, to integrę nie nazywam minijackiem. ;) Odróżniam te dwie rzeczy, bo są to zupełnie dwie inne rzeczy.

A jak bym podniósł budżet do 500 zł i mogłoby być wedle Twoich upodobań? Czyli np. słuchawki + karta dźwiękowa lub na przykład słuchawki + mikrofon? Hm?

Hej ja właśnie dziś dostałem moje razer kraken 7.1 kosztują 399zł na allegro mikrofon wysuwany jest boski lepszy niż nie jeden pojemnościowy, mają dźwięk 7.1 jak w nazwie biggrin_prosty.gif są wygodne ładne i ten dźwięk MEGA! Kup je póki ciepłe na allegro za 399 zł już masz

PS są na usb

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...