Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bank9

Rozwiązany: Słuchawki nauszne max 60 zł

Recommended Posts

Witam od pewnego czasu poszukuję słuchawek nausznych do max 60 zł ale nie wiem na co się zdecydować. Kupuję je głównie dlatego ,że moje obecne nie są kompatybilne z Samsung Galaxy Ace 2 dźwięk jest strasznie zniekształcony i cichy. Poszukuję słuchawek jak już mówiłem nausznych ,z dobrym basem i żeby dosyć głośno grały (Włączyć muzykę i mieć wszystko w du***). Mam nadzieję ,że mi pomożecie coś znaleźdź. No i bardzo mi zalezy aby działały z moim telefonem samsung.

Moje Obecne słuchawki które nei działają z telefonem :

http://www.google.pl...ved=0CDMQ9QEwAA

Słuchawki które wpadły mi w oko

http://allegro.pl/sl...3663141776.html

Czy są one godne uwagi i czy muzyka z nich będzie dobrze grała?

SHP1900 basu nie mają prawie w ogóle, a z tą jakością gry to bym się nie zapędzał. Dla mnie grają strasznie tandetnie, dźwięk jest suchy i pozbawiony jakichkolwiek emocji. Nie wspominając już o bardzo tandetnym wykonaniu, ale czego wymagać od słuchawek za 30 zł.

Zdecydowanie lepiej dopłacić do SHP2500. Pytanie tylko czy ten telefon je odpowiednio wysteruje...

Dziekuje za zainteresowanie. Ale czy może są na rynko jakieś godne słuchawki od szajsunga?? Bo wtedy napewno będą kompatybilne z moim phonem. No i co do ceny to do 60 i maxymalnie jak są jakieś dobre to 80

XenoN Powiedziałeś,że masz lepsze dużo droższe mógłbyś podać nazwę?

jak narazie zastanawiam się nad tymi philipsami i nie wiem co wybrać. 1900 -lepsze opinie 2500 wg. mnie lepszy design ale jakoś to rozstrzygne. Wie ktoś może jak spr. lub co zrobić aby słuchawki działały z moim telefonem bo nie chcę kupować kolejnych słuchawek które nie bedą komaptybilne :(

Philipsy Shp 1900. Spodziewałem się,że lepsze będą 2500 ale jednak.. Jutro po jutrze mam zamiar je zamówić. Chyba już nic nowego nie wyszukam wszystkim wam bardzo dziekuję za pomoc bo bez was bym na te słuchawki na 100 % nie trafiił jestem wam bardzo wdzięczny.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...