bank9 Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Witam od pewnego czasu poszukuję słuchawek nausznych do max 60 zł ale nie wiem na co się zdecydować. Kupuję je głównie dlatego ,że moje obecne nie są kompatybilne z Samsung Galaxy Ace 2 dźwięk jest strasznie zniekształcony i cichy. Poszukuję słuchawek jak już mówiłem nausznych ,z dobrym basem i żeby dosyć głośno grały (Włączyć muzykę i mieć wszystko w du***). Mam nadzieję ,że mi pomożecie coś znaleźdź. No i bardzo mi zalezy aby działały z moim telefonem samsung.Moje Obecne słuchawki które nei działają z telefonem :http://www.google.pl...ved=0CDMQ9QEwAASłuchawki które wpadły mi w okohttp://allegro.pl/sl...3663141776.htmlCzy są one godne uwagi i czy muzyka z nich będzie dobrze grała? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 SHP1900 basu nie mają prawie w ogóle, a z tą jakością gry to bym się nie zapędzał. Dla mnie grają strasznie tandetnie, dźwięk jest suchy i pozbawiony jakichkolwiek emocji. Nie wspominając już o bardzo tandetnym wykonaniu, ale czego wymagać od słuchawek za 30 zł.Zdecydowanie lepiej dopłacić do SHP2500. Pytanie tylko czy ten telefon je odpowiednio wysteruje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bank9 Posted November 2, 2013 Author Report Share Posted November 2, 2013 Dziekuje za zainteresowanie. Ale czy może są na rynko jakieś godne słuchawki od szajsunga?? Bo wtedy napewno będą kompatybilne z moim phonem. No i co do ceny to do 60 i maxymalnie jak są jakieś dobre to 80 XenoN Powiedziałeś,że masz lepsze dużo droższe mógłbyś podać nazwę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Ew. jak coś mniejszego to może Koss KSC-75. Grają świetnie z niemal każdego źródła, tylko trzeba się przyzwyczaić do ich budowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAZOR026 Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Sprawdź sobie również Maxell Retro DJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bank9 Posted November 3, 2013 Author Report Share Posted November 3, 2013 jak narazie zastanawiam się nad tymi philipsami i nie wiem co wybrać. 1900 -lepsze opinie 2500 wg. mnie lepszy design ale jakoś to rozstrzygne. Wie ktoś może jak spr. lub co zrobić aby słuchawki działały z moim telefonem bo nie chcę kupować kolejnych słuchawek które nie bedą komaptybilne Link to comment Share on other sites More sharing options...
bank9 Posted November 4, 2013 Author Report Share Posted November 4, 2013 Nie wiedziałem nawe\\http://allegro.pl/sluchawki-nauszne-sony-mdr-v150-tv-mp3-dj-bass-krk-i3624040767.htmlMoże ktoś się wypowiedzieć na temat tych słuchawek?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bank9 Posted November 4, 2013 Author Report Share Posted November 4, 2013 Chyba te Philipsy są najlepsze. Byłem w media marktcie i przeskakują moje oczekiwania. Basy w tych słuchawkach są o 3-4 razy lepsze niż chciałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Jak ci się podobają to bierz, w końcu to ty masz być zadowolony a nie my btw. Z ciekawości - który model Philipsów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bank9 Posted November 4, 2013 Author Report Share Posted November 4, 2013 Philipsy Shp 1900. Spodziewałem się,że lepsze będą 2500 ale jednak.. Jutro po jutrze mam zamiar je zamówić. Chyba już nic nowego nie wyszukam wszystkim wam bardzo dziekuję za pomoc bo bez was bym na te słuchawki na 100 % nie trafiił jestem wam bardzo wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...