Baczek1990zg Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 CześćMoże ktoś polecić jakieś fajne słuchawki douszne, ale nie dokanałowe ( niestety moje uszy nie lubią się z dokanałowymi słuchawkami)? Interesują mnie słuchawki do słuchania muzyki, nie jestem żadnym audiofilem więc nie mam jakiś sprecyzowanych wymagań. Potrzebuję słuchawki do słuchania podczas jazdy do pracy, na rower i do biegania więc fajnie byłoby jakby były to słuchawki takie zaczepiane za ucho żeby nie wypadały, ale nie muszą takie być. Zakres cenowy powiedzmy do 100 złMacie jakieś propozycje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Tematy o zakupach peryferiów zakładamy w dziale "Peryferia komputerowe, sprzęt multimedialny".Wątek przeniosłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baczek1990zg Posted November 4, 2013 Author Report Share Posted November 4, 2013 Xeon@ dziękuję bardzo za sugestie Przyjrzę się jeszcze dokładnie tym pozycjom. Co myślisz o Sennheiser OMX 185? Troszkę droższe ale wyglądaja na ciekawy model Link to comment Share on other sites More sharing options...