Kontakt Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Witam!Mam do zaoferowania następujące gry:Trine 2 complete story (steam)Eets munchies (steam)LIMBO (steam)Bastion (steam)Dead Space (origin)Burnout Paradise: The Ultimate Box (origin)Crysis 2 Maximum Edition (origin)Medal of Honor (origin)Mirror Edge (origin)Populous (origin)Command & Conquer: Red Alert uprising (origin)Dodatkowo mam parę kart i trochę przedmiotów do TF2 i Doty 2, wystarczy wejść w mój profil steam i obejrzeć ekwipunek (od razu zaznaczam, że nie wszystko z Doty na wymianę).Głównie interesują mnie przedmioty do Doty, bo w TF2 nie gram, a gier mam już wystarczająco dużo.Czego szukam:Bandana of Bone Ruin BanditsSash of YoskrethSpellbreaker of Yoskrethbracer of yoskrethEtched Crescent of YoskrethExperimentalist's Unstable FlaskAssistant's RespiratorExperimentalist's Laboratory EssentialsAssistant's muscle pumpAssistant's blades of scientific inquiryAssistant's cutterform of the great greyStorm Rider's DeflectorStorm Rider's BracerAegis of the StormAle rozpatrzę każdą propozycję Prosiłbym nie oferować przedmiotów na Axa, Omni, morpha i tidehuntera Dodatkowo przygarnę karty do Doty 2:RazorRikiTidehunterVenge SpiritPhantom LancerBounty HunterTuskTinyMax 2 tego samego typu naraz, żebym nie miał 8 kart, ale w tym 7 razorów i nie mógł stworzyć odznaki Przy okazji - mogę za darmo oddać zniżki steam (w nawiasach data ważności kuponu):-25% Shadow Warrior (04.11)-33% Foul Play (16.11)-25% Volgarr the Viking (16.11)-10% Shadow Warrior (27.11)Mogę wymieniać się wszystkim za wszystko, tzn. kartami za przedmioty, kartami za karty, grami za przedmioty itp.Preferuję wymianę 1:1 w przypadku itemów, czyli 1 pospolity za 1 pospolity, 1 rzadki za 1 rzadki itd.Jeśli o czymś zapomniałem wspomnieć, to proszę pisać.W grę wchodzi też sprzedaż, wtedy obsługuję Paypala, nie chcę się bawić w przelewy.PROFIL STEAMPozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wieczus Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Cthulhu Saves the World & Breath of Death VII Double Pack za coś nie z Bundle'a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gustawo Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Chciałbyś może Set Borealna Straż (Drow Ranger)?Set był zakupiony w sklepie Doty.Chcę za to 2 klucze do skrzyń CS:GO. Link to comment Share on other sites More sharing options...