CaZ Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Siema, od kilku dni myślę nad kupnem słuchawek nausznych. Od nowych słuchawek oczekiwałbym:-Wygodę (w miarę możliwości)-Dobry bass-Dobrze przekazywany dźwięk-Mikrofon (w miarę możliwości)-Odpowiedni kabel (nie za krótki nie za długi)Mój budżet to 100 zł. ewentualnie mogę coś dorzucić.Słuchawki mają służyć do gier, słuchania muzyki i rzadkich rozmów. Chciałbym słuchawki z wbudowanym już mikrofonem jeżeli by takowy były, jeżeli nie to mikrofon jakiś doczepiany też się sprawdzi, ponieważ dużo rozmów nie będę wykonywał. Słuchawki będę używał w domu.Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jugahav Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Zgadzam sie z przedmówcą. Sam mi polecił HD 681 i nie zamieniłbym ich na żadne inne w tym przedziale cenowym. Wcześniej miałem Sennheiser HD201, lecz Superluxy to klasa wyżej (o ile nie dwie).Bardzo dobrze zgrywają się z moja integrą. Na pewnym forum byly narzekania, że niewygrzane mają zbyt uciążliwe wysokie tony, jak u siebie tego nie zauważyłem (a raczej nie usłyszałem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaZ Posted November 2, 2013 Author Report Share Posted November 2, 2013 A jak jest z wytrzymałością Superlux'ów? Czy nie siądą po paru miesiącach czy tygodniach? Mikro nie musi być wbudowane ponieważ więcej będę słuchał niż gadał.Czyli najlepszym wyborem będą te? http://allegro.pl/sluchawki-superlux-hd-681-promocja-hd681-i3654500575.htmlPrzeczytałem inne opinie i recenzje o nich i wydają się dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaZ Posted November 2, 2013 Author Report Share Posted November 2, 2013 Nie będę nimi rzucał wiadomo. Dzięki za sensowne odpowiedzi, ostatecznie zdecydowałem się na superlux'y. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...