Chrupek753 Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Poszukuje monitora do +/- 600zł (no max do 700 jak jeszcze coś wyskrobie).Mój obecny odmawia posłuszeństwa. Więcej czasu poświęcam na odpalenie go niż działa jak trzeba. Żeby napisać tego posta musiałem rzucać mięsem przez prawie 20 min Oczywiście z FHD.Używany będzie najczęściej do gier, oglądania filmów i przeglądania neta.Także zdaję się na was bo jak co odpalenie kompa mam się bawić kilkanaście minut, a jak mam fart to tylko kilka to ja dziękuje.@editNie więcej niż 23" Obecny ledwo wszedł, a to 22" Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Zobacz np. LG 23EA63V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrupek753 Posted November 1, 2013 Author Report Share Posted November 1, 2013 @yojo2A jak z kątami widzenia i smużeniem na tym monitorze?@XeoNTo samo pytanie co wyżej. Obecny miał z tym drobne problemy (czyt. kąty)Przy pierwszym mam trochę ponad 0.5cm zapasu, drugi na styk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrupek753 Posted November 1, 2013 Author Report Share Posted November 1, 2013 O podświetlenie też nie ma się co martwić?Przeglądałem opinie o tym monitorze i niektórzy piszą, że ma nierównomierne podświetlenie matrycy i ciemny szary kolor zamiast czarnego. No chyba, że czepiają się już wszystkiego na siłę jak to duża część osób ma w zwyczaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plAgito Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Też bym obstawiał LG 23EA63V. Niezła jakość wyświetlanego obrazu i miły dla oka design to plusy tego monitora. W tym przedziale cenowym to dobry sprzęt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wests2 Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Ja po zaczerpnięciu kilku rad z tego forum kupiłem LG 22EA63V - ta sama seria tylko mniejszy jedyna wada to taka że jest lekko chwiejny ale nowe LG w większości to mają.Serię EA63V polecam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrupek753 Posted November 8, 2013 Author Report Share Posted November 8, 2013 LG Flatron IPS237L-BN kupiony. Dostałem go w promocji za prawie 100zł mniej niż z któregokolwiek sklepu internetowego. Do najstabilniejszych nie należy, problemów z podświetleniem aktualnie nie widzę zobaczymy jak to będzie dalej wyglądać. Na pewno jest 10x lepszy niż mój stary Można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...