tobiasz1977 Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Witam mam do wyboru 2 różne coolery na swój procek AMD Athlon II X4 645 (nie podkręcany).Pierwszy to znany i ceniony SilentiumPC Spartan PRO HE924 lub nowy CoolerMaster Blizzard T2.Co myślicie który będzie lepszy ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Spartan. Kwestia tylko za ile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobiasz1977 Posted October 30, 2013 Author Report Share Posted October 30, 2013 Oba są w podobnej cenie Silentium - 79 złCoolerMaster - 70 złna pewno dokupię jeszcze drugi wentylator do coolera bo na ciszy jakoś specjalnie mi nie zależy ale dzięki bardzo za podpowiedż Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Jak za tyle, to chyba lepiej dołożyć do Fera Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobiasz1977 Posted October 30, 2013 Author Report Share Posted October 30, 2013 Niestety nie mogę go wziąć on jest większy jak dobrze widzę czyli raczej do obudowy mi się nie zmieści Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omas Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 No Fera jest sporo wyższa. Mimo wszystko bym zmierzył i sprawdził. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobiasz1977 Posted October 30, 2013 Author Report Share Posted October 30, 2013 Ja właśnie mam za mało miejsca na Fere lecz spartan pasi jak ulał właśnie zamontowany tylko mam problem bo teraz komputer zaczoł piszczeć ze ma jakis problem i nie chce się włączyćpróbowałem juz wypiąć kości ramu (miałęm juz tak wcześniej były wszystkie 3 kości podpięte i piszczał odpiołem 2 odpalił się podpiołem je spowrotem i ok bylo)odpiołem wszystkie kable zasilające i podpiołem je spowrotemi dalej nw co mu moze być macie jakieś pomysłyp.s. jeżeli reszta specyfikacji potrzebna to wszystko opisane jest w sygnaturce Link to comment Share on other sites More sharing options...