Dvdmax93 Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Posiadam oryginalnego Windows 7 64 bit Home Premium wcześniej wszystko było ok po formacie jak wpisuję klucz aktywacja nie powiodła się dziwne błąd 0xC004C008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofer Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Wybierz opcję aktywacji telefonicznej, zazwyczaj sprawa kończy się na wbudowanym automacie, bez udziału konsultantki/ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dvdmax93 Posted October 30, 2013 Author Report Share Posted October 30, 2013 Nie mogę się połączyć z tym nr bezpłatnym.Jaka może być przyczyna że nie uznaje mi mojego klucza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofer Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Bezpłatny działa najpewniej tylko z telefonów stacjonarnych.Nie mogę znaleźć dokładnych danych i nie do końca pamiętam liczby, ale kilka pierwszych instalacji może zakończyć się aktywacją zdalną, później jest wymagana aktywacja telefoniczna. To standardowa procedura, zapewne zabezpieczenie przed odsprzedażą klucza lub jego kradzieżą.Koszt połączenia z numerem płatnym jest taki sam, jak za rozmowę z numerem stacjonarnym, a z całą sprawą uwiniesz się w ciągu pięciu minut Przerabiałem to w sierpniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dvdmax93 Posted November 4, 2013 Author Report Share Posted November 4, 2013 można zamknąc aktywowałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofer Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...