hubi347 Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 To znowu ja Dziś mam o wiele większy problem. dzis upusciłem przez przypadek mojego samsunga galaxy trend i mam cienkie pękinięcie przez cały ekran. Dotyk nie zawsze teraz działa, a po lewej stronie od pęknięcia prawie wcale. Telefon jest w sieci t-mobile mam gwarancję i paragon oraz wszystkie inne rzeczy. Czy jak bym mój telefon zaniósł do t-mobile mogliby mi go naprawić czy iść do komisu i mieć nadzieję na tanią naprawę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crisser Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 No gwarancje to sie nie łapie jesli o to ci chodzi Ja bym najpierw spróbował wymienić digitizer (to ta szybka - wygoogluj sobie ) zanim odda sie go do serwisu . Chociaż w tym modelu to kosztuje ok 120zł więc dość sporo... Ale bardzo prawdopodobne że tylko to nawala ,więc myśle że warto (tym bardziej że i tak to pewnie wymienisz) . Link to comment Share on other sites More sharing options...