Kossa Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Po dość długiej nieobecności wracam na forum z moim małym Targiem . Z czasem będę dodawał nowe rzeczy .Zasady :1.Rezerwacje tylko na okres 3 dni , potem przedmiot wraca na targ.2.Po zakupie masz 2 dni na potwierdzenie zakupu bądź rozmyślenie się .3.Dane do wysyłki pieniędzy daję w prywatnych wiadomościach po potwierdzeniu zakupu / zamiany.4.Prawo licytacji (jeżeli ktoś kupuje ode mnie jakaś grę za np. 25 złotych , ale kilka minut później dostaje lepszą ofertę to mam prawo sprzedać przedmiot lepszej ofercie ).5.Jestem otwarty na wymiany wszelkie propozycje proszę kierować w wiadomościach prywatnych .6.Gdy transakcja dobiegnie końca kupujący/sprzedający ma obowiązek wystawić mi komentarz w odpowiednim temacie na forum dotyczy to również mnie .7.Na prośbę kupującego mogę wystawić zdjęcia przedmiotów .Gry:Sprzęt:-AMD Athlon 64 3200+ Socket 939-AMD Phenom X4 9650-Intel E8400 @ 3.0Ghz-E-MU 0404 USB -ATI SAPPHIRE X1950 PRO-ATI SAPPHIRE HD5450-GeForce Palit 9800GT Super+1GB-Nagrywarka DVD LG GSA-H10N-PSP E1004-(Laptop) ASUS PRO5DIJ 99% Sprawny , nie działa klawiatura.Książki:-Szkoła programowania : Język C++ - Stephen PrataPoszukuję (oferty Prywatna Wiadomość , możliwości wymiany ) : -Xbox 360-Playstation 3-Albumów muzycznych (CD , DVD , Winyle): -Midlake -Neutral Milk Hotel -Billy Talent -Notorious B.I.G -Jean Michel Jarre -Skrillex-Wszelkiego rodzaju gier.-Sprzętu muzycznego-Kontrolerów MIDI-iPhone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kossa Posted November 11, 2013 Author Report Share Posted November 11, 2013 @up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kossa Posted April 18, 2014 Author Report Share Posted April 18, 2014 @UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kossa Posted April 27, 2014 Author Report Share Posted April 27, 2014 @UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kossa Posted May 8, 2014 Author Report Share Posted May 8, 2014 @up Link to comment Share on other sites More sharing options...