Distu Napisano Październik 27, 2013 Zgłoś Share Napisano Październik 27, 2013 A więc może zacznę od początku, kiedyś grałam niestety na pirackiej wersji. Jednak doczekałam się i mogłam sobie kupić grę na steam, pirat chodził bez jakichkolwiek zarzutów. Jednak tu zaczynają się schodki - przez steam gra zacina się wygląda tak jakby klatkowało. Próbowałam już chyba wszystkiego ale nic nie zadziałało.Lista rzeczy które zrobiłam:-formatowanie-zmiana windowsa z xp na 7 (windows oryginalny)-czyszczenie z kurzu-zmiana na parametry minimalne-wyłączenie w tle różnych programów (skype, steam offline)-wyłączenie synchronizacji pionowej-zmniejszenie rozdzielczości-zmiana na tryb jednoosobowyNic nie pomogło, wymogi minimalne spełniam a nawet załapuje się na zalecane (oprócz procesora)karta: Ge Force 9500GT Invidia 1024mbProcesor: Intel Core 2 Quad CPU 2,40GHzwindows 74 GB ramudla leniwych wymagania gry:Zalecane:System operacyjny: Windows 7Procesor: Intel Core 2 Duo taktowany zegarem 2,66 GHzRAM: 4 GBKarta graficzna: GeForce 9600 z 1 GB pamięciHDD: 2 GB.Minimalne:System operacyjny: Windows XPProcesor: Intel Core 2 Duo taktowany zegarem 2,66 GHzRAM: 1 GBKarta graficzna: ATI Radeon 2600 XT z 512 MB pamięci lub GeForce 8600 GTHDD: 2 GBCzy procesor (dokładnie 0,26GHz) może aż tak zaważyć na grze? Dodam że, jeszcze nie było gry której mój Pcet nie uciągnął, sterowniki najnowsze ściągane ze strony producenta, z fps'ami nie powinno byc takze problemów bo gry takie jak: cs GO, left 4 dead chodzą normalnie płynnie. Z góry dziękuję za pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dives Napisano Październik 27, 2013 Zgłoś Share Napisano Październik 27, 2013 Jak dla mnie winna jest karta, która nie spełnia nawet minimalnych wymagań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Distu Napisano Październik 28, 2013 Autor Zgłoś Share Napisano Październik 28, 2013 Ty tak serio?Moja karta: GeForce 9500 1 GBZalecana: GeForce 9600 1 GBMinimalna: GeForce 8600 GTZresztą wspomniałam że pirat chodził mi bez zarzutów, wymagana takie same. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawalorn Napisano Październik 28, 2013 Zgłoś Share Napisano Październik 28, 2013 Upominam za wcześniejsze posiadanie pirata. Piractwo jest zabronione na forum, więc radzę go unikać. Temat przenoszę do właściwego działu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grz Napisano Październik 28, 2013 Zgłoś Share Napisano Październik 28, 2013 Sprawdzałeś spójność plików Steam?Inna kwestia 9500 to słaba karta- może być to również przyczyną. Daj wszystko na minimumUsunąłeś wszystkie pliki z poprzedniej wersji ( tej pierwszej ). Może pliki się gryzą.Warto również na nowo zainstalować grę, jak nic nie pomoze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seth1987 Napisano Październik 30, 2013 Zgłoś Share Napisano Październik 30, 2013 Zdecydowanie wina karty, do płynnego działania na max detalach mi wystarczy już stara gf gt220 która kosztuje w granicach 200zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...