patfut15 Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Witam,Chciałbym zapytać o poradę w wyborze karty dźwiękowej USB do laptopa.Zdarzyło mi się szarpnąć nogą kabel od słuchawek i uszkodziłem gniazdo w laptopie. Gwarancja się skończyła i wolałbym pójść tą drogą, zamiast oddawać laptopa do serwisu.Ciężko mi określić budżet ponieważ jestem kompletnie zielony i nie wiem ile taka w miare porządna karta będzie kosztować.Rozumiem, że im drożej tym lepiej, powiedzmy, że budżet to +/- 100 zł.Na koniec chciałbym dodać, że nie potrzebuję specjalnych efektów typu 5.1. Chodzi mi o coś porządnego do swobodnych rozmów przez Skype i słuchania muzyki.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Jakie masz słuchawki?Za tyle masz najwyżej Xoanr U3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patfut15 Posted October 29, 2013 Author Report Share Posted October 29, 2013 Hej, dzięki za szybkie odpowiedzi. Zamówiłem Creative SB Play.Temat do zamknięcia Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaelDorren Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...