karim92 Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 witam serdecznie.. wymieniam cały sprzęt także prosiłbym o opinię na temat tych urządzeń, które sobie znalazłem.. a więc tak:-Monitor - cena do 700 złi zastanawiam się nad 2 tzn. BenQ RL2455HM lub LG Flatron IPS237L-BN.. bardziej jestem za BenQ chyba że znacie jakieś lepsze do tej kwoty.. dodam że będzie on głównie do gier.. zamierzam też od czasu do czasu podpiać pod niego xboxa-Myszka - cena do 100 złi tutaj znalazłem Tracer Sniper-Klawiatura - cena do 60 złwpadła mi w oko Tracer Stiletto TRK-185 (podświetlenie )noo i to tyle.. czy ten sprzęt się nada w tej cenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Z monitorów oba są ok, ale jak główne zastosowanie to gry, to raczej BenQ będzie lepszym wyborem, choć LG też powinien się sprawdzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karim92 Posted October 27, 2013 Author Report Share Posted October 27, 2013 aha ok a myszka i klawiaturka też raczej ok czy nie za dobre za tą cenę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Na tym się nie znam, więc poczekaj aż wypowie się ktoś inny Link to comment Share on other sites More sharing options...
karim92 Posted October 27, 2013 Author Report Share Posted October 27, 2013 heh ok to dzięki za doradzenie w sprawie monitorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sledz985 Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Monitor z czystym sumieniem mogę Ci polecić ten AOC I2267FWHMysz i klawiatura no sory za tą cenę Ci nic nie polece sam mam predukty razera więc wydałem na nie trochę ale na dniach kupuje nowe razery więc no sorka jak podniesiesz mysz do 120 zł to na allegro deathaddera sobie kup a klawiaturę weź jak uważasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...