Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DzikuXXX

Mysz ok. 200zł

Recommended Posts

No wiec musze wymienic mojego starego Deathaddera na cos nowego za ok. 200zl. Tylko mam problem: wzialbym po prostu deathaddera 2013 ale przeglajac dawno tematy o myszkach czytalem ze ich nowe sensory sa slabe i to nie to co kiedys. Szukam czegos podobnych rozmiarow co deathadder, podkladka Steelseries qck+

Pozwolicie, ze podczepie sie pod temat. Szukam myszy laserowej, przwodowej za cene podobna jak tutaj podana w temacie (jesli warto to moze byc nawet do 300 zl).

Obecnie mam rowniez DeathAddera 3500 dpi ale niestety lewy przycisk dziala "nieregularnie" - pojedyncze klikanie jest ok ale juz przytrzymanie dziala jak "autofire". Z racji tego, ze byla kupiona na e-bayu producent odsyla mnie do sprzedawcy (czyli przyslowiowo ma to gdzies) i reklamacja nie bedzie uwzgledniona.

Z tego powodu, troche obrazony na Razera wolalbym cos od konkurencji. Nie potrzbuje w sumie wiecej jak te 3500 dpi, nie musi byc rowniez wiecej niz standardowe 5 klawiszy. Slowem - wypasu nie szukam. Z DeathAddera bylem bardzo zadowolony i w zupelnosci spelnial moje oczekiwania ale nie chcialbym kupowac ponownie tego samego modelu. Moze cos byscie polecili innego?

Wychodzi mi zakres 12-14 cm (odleglosc wynosi 13 cm a chwyt palm/fingertip). Szczerze mowiac nigdy nie zwracalem uwagi na takie szczegoly ale akurat DeathAdder lezy mi w dloni idealnie.Zreszta chyba mozna sie do kazdej przyzwyczaic wink_prosty.gif

Co do podkladki to uzywam Razer Goliathus.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...