Stasio132 Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Witam.Posiadam System Windows XP oraz Kartę Realtek HD Audio od Gigabyte.Moim problem jest to że gdy Miks stereo jest wyciszone to program nie nagrywa dźwieku z gry a natomiast gdy jest odciszone program nagrywa dźwięk który ma masakryczne zakłócenia ( Usunąć ich nie da rady ).Drugą opcją było ustawić w programie by nagrywało mi dźwięk z gry i z mikrofonu ale tak też nie idzie.Oto opcje które mam w programie MSI AfterBurner.Albo Automatycznie albo spośród tamtych 6 lecz to nic nie daję.Proszę o pomoc potrzebuję mieć to sprawnę.Dodam iż gdy chciałem puścić muzykę koledze kto gdy włączyłem Miks Stereo słyszał on Niesamowity trzask/zakłócenia.Oto ss z opcjami : Pozdrawiam , Stasio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio132 Posted October 28, 2013 Author Report Share Posted October 28, 2013 @Refresh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio132 Posted October 29, 2013 Author Report Share Posted October 29, 2013 @Refresh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofer Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Podpinasz mikrofon do gniazda w obudowie czy do tylnego w płycie głównej? Najlepiej używać tego drugiego.Zajrzyj też do obudowy, czy napęd CD/DVD nie jest podpięty dodatkowym kabelkiem do czegokolwiek. Powinna być taśma ATA/SATA i kabelek zasilania, wszystkie inne wypnij - często powodują podobne do Twoich problemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio132 Posted October 30, 2013 Author Report Share Posted October 30, 2013 Witaj.Podpinam do gniazda z tyłu od płyty głównej : Do 2 napędów DVD Rom i DVD RW idzie zasilanie i kabel ATA i nic więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...