Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dankuu

NOWY iPad 4 | WiFi 4G | iOS 6 | SMART/BACK COVER |

Recommended Posts

WITAM

Mam na sprzedaż IPADA 4, iOS 6, wersja 16 GB, WiFi + modem GSM 4G bez simlocka, na GWARANCJI, stan IDEALNY, z tego względu iż zaraz po zakupie zostały zakupione w APPLESTORZE dwa dodatki tj:

• oryginalny applowski smart cover oraz,
  • oryginalny back cover firmy iLuv New York.

W/w dodatki to koszt ok. 400 zł, ale wg. mnie opłacało się, gdyż tak jak pisałem sprzęt jest w perfekcyjnym stanie, ekran bez żadnej nawet najmniejszej ryski. Ipad został zakupiony w kwietniu 2013 r., mam na niego wszystkie papiery, oczywiście polska dystrybucja. Poza wymienionymi dodatkami do zestawu dołączam wszystko to co producent zamieścił w zestawie tj:

• oryginalne pudełko,
  • oryginalną ładowarkę,
  • "spinacz" do wyciągania tacki na kartę SIM
  • kabel do synchronizacji z PC
  • dodatkowy kabel do synchronizacji z PC,
  • wszystkie naklejki,jakieś instrukcje i inne dokumenty które były w pudełku,
  • oryginalną folię w której znajdował się tablet.

Sprzęt po zakupie użytkowany sporadycznie, jakoś nie mogę się przekonać do tabletów - wole myszkę i 24 calowy ekran, dlatego też chce go sprzedać, gdyż sprzęt od dłuższego czasu leży na półce nieużywany. Tablet na GWARANCJI, oczywiscie w zestawie wszystkie dokumenty poświadczające legalny zakup tego urządzenia.

Na dowód tego że przez większość czasu nie był używany, sprzedaje go z systemem operacyjnym IOS 6, po prostu od kilku miesięcy nie był używany i nawet nie miałem potrzeby go aktualizować, nowy właściciel zdecyduje czy chce przejść na IOS 7, czy pozostać z IOS 6.

Ze sprzętem oczywiście wszystko jest OK, bateria trzyma bbbaaarrrdzzzooo długo, nic się nie przegrzewa, nic się nie zawiesza, WiFi działa idealnie, modem GSM również działa z każdą siecią komórkową. Zdjęcia realfoto pokazują stan sprzętu, oczywiście na życzenie mogę zrobić dokładniejsze zdjęcia wybranych elementów.

zainteresowanych prosze o kontakt:

daluuu@gmail.com

post-974406-0-91085400-1382815082_thumb.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...