dankuu Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 WITAMMam na sprzedaż IPADA 4, iOS 6, wersja 16 GB, WiFi + modem GSM 4G bez simlocka, na GWARANCJI, stan IDEALNY, z tego względu iż zaraz po zakupie zostały zakupione w APPLESTORZE dwa dodatki tj:oryginalny applowski smart cover oraz,oryginalny back cover firmy iLuv New York.W/w dodatki to koszt ok. 400 zł, ale wg. mnie opłacało się, gdyż tak jak pisałem sprzęt jest w perfekcyjnym stanie, ekran bez żadnej nawet najmniejszej ryski. Ipad został zakupiony w kwietniu 2013 r., mam na niego wszystkie papiery, oczywiście polska dystrybucja. Poza wymienionymi dodatkami do zestawu dołączam wszystko to co producent zamieścił w zestawie tj:oryginalne pudełko,oryginalną ładowarkę,"spinacz" do wyciągania tacki na kartę SIMkabel do synchronizacji z PCdodatkowy kabel do synchronizacji z PC,wszystkie naklejki,jakieś instrukcje i inne dokumenty które były w pudełku,oryginalną folię w której znajdował się tablet.Sprzęt po zakupie użytkowany sporadycznie, jakoś nie mogę się przekonać do tabletów - wole myszkę i 24 calowy ekran, dlatego też chce go sprzedać, gdyż sprzęt od dłuższego czasu leży na półce nieużywany. Tablet na GWARANCJI, oczywiscie w zestawie wszystkie dokumenty poświadczające legalny zakup tego urządzenia.Na dowód tego że przez większość czasu nie był używany, sprzedaje go z systemem operacyjnym IOS 6, po prostu od kilku miesięcy nie był używany i nawet nie miałem potrzeby go aktualizować, nowy właściciel zdecyduje czy chce przejść na IOS 7, czy pozostać z IOS 6.Ze sprzętem oczywiście wszystko jest OK, bateria trzyma bbbaaarrrdzzzooo długo, nic się nie przegrzewa, nic się nie zawiesza, WiFi działa idealnie, modem GSM również działa z każdą siecią komórkową. Zdjęcia realfoto pokazują stan sprzętu, oczywiście na życzenie mogę zrobić dokładniejsze zdjęcia wybranych elementów.zainteresowanych prosze o kontakt:daluuu@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...