anok98 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Żegnam się z czarnulką, aby kogo innego bawiła, ale nie chcę się pozbywać swojej kolekcji gier. Postanowiłem więc ściągnąć pcsx2, ale tu pojawia się problem. Z tego, co mi wiadomo, gry na PS2 mają inny system plików. Chciałbym wiedzieć czy można zgrać grę jako zwykłe ISO (np. za pomocą CDBurnerXP), czy trzeba coś kominować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pax88 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Wystarczy zrobić obraz ISO chyba że miałeś konsolę przerobioną kartą pamięci wtedy może być problem . Jeśli dobrze pamiętam tym programem można było odpalać gry bezpośrednio z płyty. Kiedyś się tym bawiłem ... na płynność to bym nie liczył już prędzej się pojawi jakiś dobry emulator PS 4 lub XBO Link to comment Share on other sites More sharing options...
anok98 Posted October 26, 2013 Author Report Share Posted October 26, 2013 Wiem, że można z płyty, ale będę sprzedawał czarnulkę i chcę sobie wszystko zgrać. Dobra, spróbuję stworzyć obraz i dam znać, czy zadziała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DywizjaPancerna Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 @Pax 88: Płynność jest dobra, jak się ma dobrego kompa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pax88 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Nie wiem jak jest teraz dawniej był problem u mnie RE 4 wyciągał 100 klatek a God of War grać się nie dało ... Od tego czasu wiele mogło się zmienić dobra konfiguracja programu to podstawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevard Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Jeśli chcesz grać w gry konsolowe, to powinieneś tą konsolę posiadać. Emulowanie konsoli, jeśli nie masz dostępu do legalnego BIOSu (a nie masz takiego dostępu, jeśli nie masz konsoli) jest zwykłym piractwem.Temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...