HiperPL Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Witam mam problem z grą Call of Duty Black Ops II otóż włączam gierkę i gdy się już ładuje wywala do pulpitu z komunikatem ''Program Call of Duty Black Ops II przestał działać.'' Naciskam zamknij program i znów wyskakuje Błąd m.in Fatal Error: Error during initialization: Unhandled exception caught. Wcześniej wszystko działało byłem gdzieś w połowie gry,po nowej aktualizacji Avasta gra przestała działać. Reinstal nic nie pomógł. Mój Komputer:Intel Core i5-2300 2,80GHzNvidia Geforce GTS 4504 GB RAMPROSZĘ O POMOC!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrownik320 Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 No to ci napisze na dobry początek co możesz zrobić tradycyjnie :Zaaktualizuj sterowniki graficzne,zreinstaluj grę i skoro mówisz że to przez Avasta(w co wątpie chyba że multi)to wyłącz antywirusa.A zaś z tego co kojarze to gra wymaga steam więc sprawdż najpierw spójność plików gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...