Dvdmax93 Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 http://www.gry-onlin...13.asp?ID=79904wymagania gry i mój komp w sygnaturka,teraz tak kupiłem oryginał i gra się odpala ale niestety nie chodzi płynnie spadki fps prawdopodobnie tnie sie tak lekko już gorzej jak jest jakaś ostra nawalanka.Myślałem że gra mi pójdzie bez problemów sterowniki do karty graficznej są najnowsze i jestem po formacie świeżo dziwne możliwe ze wypuszczą jakiś patch i polepszą optymalizacje?wina procesora,ramu,grafa?Win 7 64bitZapoznaj się z zasadami nazywania tematów - Kawalorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Gra wydaje się mieć średnią optymalizację, więc to nie kwestia twojego sprzętu. Trzeba poczekać na patcha albo jakieś fixy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dvdmax93 Posted October 25, 2013 Author Report Share Posted October 25, 2013 skad takie domysły?mam sie nie martwić tylko po prostu czekać na patche powinno pomóc itp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedEvil Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Z tego co wyczytałem na forum steama, to sporo osób ma problemy z spadkami FPS, lagami, przerywniki przecinają itp.Na moim sprzęcie Naruto nie sprawia problemów, a i racja gra jest średniakiem pod względem portu z PS3, nawet ma limit FPS 30, tak piszą na forum, ja tego nie sprawdziłem żadnym Frapsem itp.Gra nawet nie działa na jakiś zewnętrznych kartach dźwiękowych, inni mają problemy z dźwiękiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 skad takie domysły?Ja mam podobny problem, gra skacze z FPS'ami w okolicach 20FPS i to niezależnie od ustawień, a sprzęt mam dość różny od twojego. Zwykle kiedy ustawienia gry nie wpływają na FPS'y, to znaczy że port jest kiepski.To czy nie masz się o co martwić to nie wiem bo mogą nie chcieć patchować tej gry. W każdym razie IMO na pewno problemem nie jest twój sprzęt więc nie możesz nic zrobić tutaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dvdmax93 Posted October 25, 2013 Author Report Share Posted October 25, 2013 hym...dziwnie to widzę,zrobili grę fani są zdenerwowani i mają to olać wątpie raczej wyjdzie jakis patch który to poprawi tylko nie wiadomo kiedy:(mama nadzieje ze to poprawią nie chce wyrzucac kase w błoto nie da sie grać kompletnie;/ Battlefield 3 kampania idzie mi płynnie na wysokich.kto ma ta gre poprawiać cenega czy steam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedEvil Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Steam to DRM, Cenega firma która tą grę rozprowadza na naszym terytorium, a firma która tą grę zrobiła musi zrobić patcha i go udostępnić, by wszyscy mogli sobie pograć, a nie tylko nie liczni - bo ja gram bez problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Na pocieszenie napiszę, że podobno na Facebook'u piszą, że widzą problemy i postarają się z nimi coś zrobić i proszą o cierpliwość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dvdmax93 Posted October 25, 2013 Author Report Share Posted October 25, 2013 hehe xD właśnie miałem to napisać,przeczytałem na steam.Super oby zadziałali porządnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dvdmax93 Posted October 28, 2013 Author Report Share Posted October 28, 2013 poproszę o linka do ich facebook,chciałbym ten spis że widzą problemy itpna teraz naruto pozostaje bez zmian?teraz gdy chcę uruchomić grę wyskakuje mi błąd "Could not initialize Steam" ocb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korag100 Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Czy znaleziono fix, albo zrobiono patch żeby ustawiać grafike na mniejszą, aby mieć więcej fpsów ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...