kauran Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Od znajomego dostałem klucz do Mafii 2 ale ja już mam Mafię w swojej bibliotece. Co się stanie jak wklepie ten klucz do steama ? klucz nie bedzie mi sie chcial aktywowac czy gra doda mi sie do giftów (ekwipunka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrownik320 Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Napewno nic wyskoczy ci duplikat kodu produktu.A po drugie to po co drugi raz aktywować?W końcu możesz się z kimś wymienić za inną gre lub oddać na steamgifts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Napewno nic wyskoczy ci duplikat kodu produktu.Źle. Duplikat kodu będzie jeśli TEN SAM KOD będzie użyty 2 razy.@Kauran W tym wypadku gra powędruje do twojego ekwipunku gift. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nolaan Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 @Kauran W tym wypadku gra powędruje do twojego ekwipunku gift.Tak chyba dzieje się tylko w przypadku gier Valve. Po próbie aktywacji klucza do gier innych producentów otrzymuje się komunikat informujący, że produkt związany z danym kodem jest już obecny w bibliotece. Link to comment Share on other sites More sharing options...