falinowy Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 WitamDzisiaj po uruchomieniu komputera zauważyłem błąd na głośniku (w prawym dolnym rogu paska narzędzi) "nie podłączono głośników ani słuchawek" . Dźwięk jest odtwarzany , słuchawki działają ale problem jest.Po dwukrotnym kliknięciu na "głośnik" wyświetla sie komunikat. Wystąpił nieoczekiwany bląd. Kreator rozwiązywania problemów nie może kontynuować . Jak to naprawić ? Co sie zepsuło?To była 1 cześć mojego problemu. Następnie chciałem odpalić ts3. Wyświetlił się problem Błąd systemu plików (-1073741515). Zacząłem odpalać randomowe aplikacjie , ale wszędzie to samo .Chciałem przywrócić system , ale wyświetla się ten sam problem. Nie moge także nic usunąć.Z góry dziękuje za każdą pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
falinowy Posted October 25, 2013 Author Report Share Posted October 25, 2013 @Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
falinowy Posted October 28, 2013 Author Report Share Posted October 28, 2013 @up Link to comment Share on other sites More sharing options...