kugi Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Jakie najczęściej strony o grach odwiedzacie oprócz CDA?Jeśli chodzi o mnie, praktycznie całkowicie zrezygnowałem z polskich serwisów. Wszędzie te same, przepisane newsy i nastawienie na jak największą ilość klików. Wyjątkowo często jednak zaglądam na gamemag.pl - mają tam naprawdę świetną publicystykę.O wiele częściej zaglądam natomiast do stron zagranicznych. Tutaj według mnie króluje oczywiście Polygon - przegenialny design i świetna jakoś artykułów. Mam nadzieję, że jakaś polska strona dorówna kiedyś jego poziomowi. No i jeszcze od czasu do czasu Kotaku dla ciekawostek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsobczak96 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Ja oprócz CDA odwiedzam regularnie GOLa, PS3Site, czytam blogi na gameplay,pl (podserwis GOLa), rzadziej polski Eurogamer. A także Polygamię i PPEPrawie w ogóle nie odwiedzam zagranicznych, ponieważ nie wiem, czy moja znajomość języka umożliwi mi bezproblemowe czytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gutol12 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Ja tylko CDA do newsów, Gry-online do sprawdzania-szukania gier i game-debate do sprawdzania wymagań gier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkpoland666 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Oprócz CDA to jedynie gram.pl odwiedzam, innych regularnie odwiedzanych stron o grach nie mam w "kolekcji". Ew. Łowcy gier, ale nie wiem czy to się liczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo1989 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 MarkolfCzasem tam zaglądam aby zobaczyć potwierdzenie że gier w biedronce, a kiedyś pełniaki gier u rywali CDA Na forum tam też jestem zajestrowany ale nie za dużo się udzielam bo mało mam co powiedzenia.Gry-OnlineSpoko forum, i niczego sobie poradniki które nie raz pomogły mi wyjść czarnego punktu w jakiejś grzeGamesFAQKolejne poradniki, niekiedy recenzje fanów gier na konsole sobie poczytam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elano Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Arhn.eu, bo mają tam recenzje gier na konsole Nintendo. W które i tak nie gram, ale lubię je czytać. No, czasami jeszcze trochę ciekawej publicystyki/autorskich serii filmików itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kugi Posted October 27, 2013 Author Report Share Posted October 27, 2013 Arhn.eu, bo mają tam recenzje gier na konsole Nintendo. W które i tak nie gram, ale lubię je czytać. No, czasami jeszcze trochę ciekawej publicystyki/autorskich serii filmików itp. A właśnie, całkowicie zapomniałem o Arhn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devius Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 To wszystko zależy od tego, która ze stron zarzuci mi powiadomieniem na facebooku. Zazwyczaj jest to główna strona CDA (newsy) i GOL (encyklopedia gier, sprawdzenie daty premiery), jeśli chodzi o temat gier MMO to wchodzę na mmorpg.org.pl albo na mmohuts (zagraniczna). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturzyn Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 gry.wp.pl i Markolf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacur Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 gram.pl i mmorpg.org.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrownik320 Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 No ja zaglądam na Gry-Online,Gram.pl i Miastogier.A zapomniałbym Łowcy Gier rzecz jasna(akcje x gra za darmo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hesher Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Gry On-Linem Miasto Gier, CD-Action najczęściej te, właściwie to tylko te . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foshek Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Obecnie tylko cdaction, GOL i mmorpg, z czego tylko na CDA się udzielam z racji na niereformowalnych trolli na pozostałych serwisach(choć GOL na + ostatnio z tym). Ongiś gamezilla ale Redakcja, która ma wszystko gdzieś i populistyczne teksty skutecznie mnie zniechęciły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetz Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 RockPaperShotgun.comTheEscapist.comIndieStatik.comPCGamer.comWszystko zacne strony, choć PCGamera chyba najmniej odwiedzam. RPS jest bezkonkurencyjne stylem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dromader Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 NEOGAF jest dobrym źródłem wiadomości o grach, jednak tamtejsza społeczność jest dość zamknięta, plus zasady rejestracji są niepotrzebnie ścisłe, więc nie za bardzo warto tam pisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
goliat Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Gry online, gram.pl odwiedzam regularnie, trochę rzadziej gamezilla i polygamię, czasem rzucę okiem na polską wersję eurogamera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glockens Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Głównie jarock.pl (chociaż tam bardziej to na forum się udzielam), gtav.pl, pssite.com, gry-online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
futufutu Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Ja codziennie zaglądam na cdaction.pl , gram.pl i Gry-Online. Zdarza mi się też odwiedzać markolfa i łowców gier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Culion Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Zdecydowanie najczęściej (od kiedy tu jestem, choć zanim założyłem konto, to też się newsy śledziło...) CD-Action . Poza tym, to GOL, Miasto Gier i gramPL. Zazwyczaj oprócz nich także pojedyncze blogi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangrenka88 Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Najczęściej ze wszystkich humblebundle.com heheh polecam bo fajne oferty za małą kasę i jeszcze na dobry cel. łowcy gier i cda też.Poza tym the escapist magazine i oglądam ich recenzje na yt (zeropunctuation) bo są świetne i serio koleś zna się na rzeczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anticitizen Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Cóż tu jest na moim feedly: Gamezilla, Polygamia, gram.pl, Rock Paper Shotgun, Kotaku, /r/GameDeals[reddit] i RSS Steama. Reszty nie czytam, bo jakoś wolę grać niż czytać o graniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raaistlin Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Pozostaję raczej przy GOL-u. Czasami Gamezilla. Z polskich nic więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathroll2097 Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Oprócz CDA odwiedzam:- Portal PSX Extreme- PS Site- i sporadycznie, by na szybko poczytać o jakimś tytule GRYOnline Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 CDA to podstawa w moim przypadku.Drugą stroną, którą bardzo cenię jest gram.pl. Wiele ciekawych i przydatnych informacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Shadow Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 Tak regularnie to mimo wszystko zerkam na newsy na CD-Action (aczkolwiek moje mniemanie o ich poziomie pozostaje inną kwestią ), poza tym wpadam dosyć często na pssite.pl, czasami coś przeczytam na gram.pl... poza tym nie przypominam sobie o żadnej stronie, na którą bym regularnie zaglądał, ot czasu do czasu ktoś podrzuci linkacza do jakieś Polygamii albo czegoś w tym rodzaju. Od biedy, choć serwis poświęcony tylko jednej grze, wpadam od czasu do czasu na Reign of Gaming albo Armed Assault Info. Link to comment Share on other sites More sharing options...