Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

seveNN

Rozwiązany: Warface - problem z aktywacją GFace'a

Recommended Posts

Witam. Jako że dziś jest europejska premiera Warface'a, postanowiłem pobrać i sprawdzić. Ale problem mam już od samego początku. Zarejestrować się jak jakoś rozkminiłem, bo na początku był niby error ale z ciekawości sprawdziłem skrzynkę mailową i była wiadomość z GFace'a. Typowe podziękowania za założenie konta etc. i link do jego aktywacji. Po kliknięciu w ten link przenosi mnie na stronę GFace'a, ale zamiast jakiejś wiadomości, że konto aktywowane czy coś w ten deseń na środku ekranu jest zielone kółko które kręci się bez końca (coś podobne do tego z Windows 7 gdy komp "myśli" dłuższą chwilę) i na tym zabawa z Warface się dla mnie zakończyła. Miał już ktoś podobny problem i go rozwiązał? Jeśli tak proszę o pomoc.

Zapoznaj się z zasadami tytułowania tematów - A.

heh ciekawe, na firefoxie nie mogę odpalić głównej strony gface, na chromie to samo, ciągle tylko ładowanie, ale w explorerze główna strona się wyświetla od razu tyle że grać nie można a na górze pisze

"Sorry your browser is not supported, Please use the latest version of firefox or chrome"

naprawdę nie wiem czy serwery są przeciążone czy ten gface to po prostu [beeep].

Ja dzisiaj założyłem nowe konto na innym mailu. Nie było errora tylko od razu pisało abym sprawdził maila. Po kliknięciu w link aktywacyjny wszystko było ok. Pograłem te 15 minut i chcąc sprawdzić czy wszystko działa, zamknąłem przeglądarkę, odpaliłem jeszcze raz i wtedy wszystko się schrzaniło. Ten GFace to jakiś shit i muszą to jak najszybciej naprawić

Śmiem stwierdzić, że gra też bardzo przeciętna :P Niemniej możecie próbować czyścić dane przeglądarki do znudzenia, podobnoć jest szansa, że za którymś razem Gfejs zaskoczy.

Znalazłem rozwiązanie tego problemu które jest banalne: wystarczy w swojej przeglądarce zmienić język z polskiego na angielski i będzie działać. Sprawdzone przeze mnie i przez moich dwóch kolegów. Problem rozwiązany więc temat można zamknąć.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...