predomorph Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Witam,Jakie polecacie słuchawki DOUSZNE (nie dokanałowe) w cenie do ok 40 zł?Wiem że w tej cenie szału nie będzie ale i nie musi być . Myślałem nad AKG K309, VEDIA SRS300 lub Sennheiser mx170 chociaż nic nie wiem o tych słuchawkach.I druga sprawa to słuchawki portable nauszne zamknięte do 200 zł. Tutaj jestem prawie przekonany do AKG K518. Chyba będą dobre, prawda?Słuchawki mają być tylko i wyłącznie do muzyki z telefonu (galaxy s III) a i słucham przeważnie electro i pop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predomorph Posted October 21, 2013 Author Report Share Posted October 21, 2013 Tez myśle nad tymi SRS ale troche mnie martwi ze sie zaraz rozlecą a miał ktos moze te akg k309 czy to shit totalny jest?Co do k518 to własnie chcem wersje le z krótkim kablem bo to nie do kompa tylko do telefonu ma byc, a co najwyżej będe mógł dokupic przedłużkę jakąś Link to comment Share on other sites More sharing options...
predomorph Posted October 22, 2013 Author Report Share Posted October 22, 2013 ok więc kupie słuchawki vedii, zresztą nie muszą być dobre, bo najbardziej zależy mi na nausznych.Dziękuje za pomoc, można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...