dln Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Witam,Mam windowsa 8 kupionego tutaj. Na opakowaniu od niego pisze:Oprogramowania z tego pakietu nie można używać do następujących celów:- Do licencjonowania więcej niż pięciu kopii oprogramowania (łącznie) do użytku komercyjnego.Znaczy to, że mogę jeszcze 4 (już raz instalowałem) razy zainstalować/zrobić formata używając mojego klucza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarHead Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Chyba raczej że nie możesz instalować tego Windowsa na więcej niż 5 komputerach jednocześnie.Ale pewien nie jestem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dln Posted October 21, 2013 Author Report Share Posted October 21, 2013 Jeśli sformatuje komputer na którym aktualnie mam WIN8, kod zadziała? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DywizjaPancerna Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Tak, zadziała. Chodzi o to, że ten system przy pomocy tego kodu nie może być zainstalowany naraz na więcej niż pięciu komputerach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuoniO Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 A co do formatowania Windows 8 to nie ma ono sensu wystarczy wejść w odpowiednią opcję w ustawieniach komputera Uploaded with ImageShack.usi tam wcisnąć odpowiednią opcję Link to comment Share on other sites More sharing options...
dln Posted October 27, 2013 Author Report Share Posted October 27, 2013 Wielkie dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...